Wedstrijdverslag H.S.C.'28 F1 - S.P.S. F1

H.S.C.'28 F1 - S.P.S. F1 (competitie)

S.P.S. F1 boekt vierde overwinning op rij

S.P.S. heeft zaterdag tegen H.S.C.'28 de vierde achtereenvolgende overwinning gepakt. In een winderig Heerle boekte S.P.S. een verdiende 3-1 overwinning. Met een voltallige fitte selectie van twaalf spelers vertrokken we om 09.10 uur richting Heerle. Daar werd besloten om negen tegen negen te spelen.  S.P.S. had het in het begin best lastig tegen een fysiek sterke tegenstander, maar gesterkt door de meewind en de verre uittrappen van Wesley zetten we de tegenstander behoorlijk onder druk.

1

Foto 1: Wesley.

Het was wederom Maikel die een vrije trap van een meter of 15 schitterend via de binnenkant van de paal binnenschoot. S.P.S. bleef goed georganiseerd spelen en kwam nog voor de rust op een 2-0 voorsprong. Op aangeven van Wilco kon Carmen de 2-0 binnen tikken. H.S.C. kwam ook nog een paar keer gevaarlijk door, maar de verdediging met Maikel, Olga en Michael gaven niets weg.

2

Foto 2: Maikel.

In de rust werd duidelijk gemaakt dat we het de tweede helft wel wat moeilijker zouden krijgen door de sterke tegenwind. Als we er met z’n allen hard voor zouden werken moest het mogelijk zijn om de drie punten mee naar Poovlie te nemen. Op het middenveld waren het Joost, Bram en Silvijn die allen een prima wedstrijd speelden. S.P.S bleef lekker voetballen en uit een corner van Maikel scoorde een speler van H.S.C in eigen doel; 3-0.

3

Foto 3: Patrick.

Het bleef opletten want H.S.C. gaf zich nog niet gewonnen. Gesteund door de wind scoorde H.S.C. de 3-1. Patrick, Annika en Reevay moesten het middenveld en de verdediging helpen, zodat we niet nog een doelpunt tegen krijgen. Dit ging ze overigens prima af. Voorin kregen we nog wel wat kansjes, maar de bal wilde er niet meer in. Door deze vierde overwinning op rij doet S.P.S. nog volop mee voor de prijzen.

4

Foto 4: Wilco.

Zaterdag 27 april spelen we de laatste wedstrijd van het seizoen tegen  R.S.V. uit Ruchpen. Hierbij willen we iedereen van harte uitnodigen om zaterdag bij deze wedstrijd aanwezig te zijn om onze kanjers aan te moedigen.